Adatvédelmi Irányelvek

Utolsó frissítés: 2023. szeptember 5.

Bevezetés

Üdvözöljük az Intelligenta Europe OÜ-nél („mi”, „minket”, „miénk”). Weboldalunk, az intelligenta.eu, arra törekszik, hogy képzéseket és konzultációs szolgáltatásokat nyújtson az Mesterséges Intelligencia (MI) hatékony használatával kapcsolatban. Ebben az Adatvédelmi Irányelvekben ismertetjük, hogyan gyűjtjük, használjuk és védjük meg személyes adatait. Weboldalunk és szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja ezen Adatvédelmi Irányelvek feltételeit.

Cégünk a 16811019 szám alatt van bejegyezve, és bejegyzett irodánk a Tornimäe 7, Tallinn 10145, ÉSZTORSZÁG (Európai Unió) címen található. E-mailen keresztül a következő címen érhet el minket: info@intelligenta.eu.

Adatgyűjtés

Az alábbi esetekben gyűjtünk Öntől személyes adatokat:

Fiók regisztrációja során Képzéseink vagy konzultációs szolgáltatásaink megvásárlásakor Hírlevelünkre való feliratkozáskor Kapcsolatfelvételi űrlapok kitöltésekor Weboldalunk használatakor Az általunk gyűjtött adattípusok a következők lehetnek:

  • Név
  • E-mail cím
  • Cég neve
  • Számlázási cím
  • Fizetési információ
  • IP-cím
  • Böngésző információ

Adatfelhasználás

Személyes adatait az alábbi célokra használjuk:

Képzéseink és konzultációs szolgáltatásaink nyújtása Fizetések feldolgozása Frissítések és promóciós anyagok küldése Weboldalunk és szolgáltatásaink fejlesztése Jogi kötelezettségek teljesítése Adatmegosztás

Nem értékesítjük vagy osztjuk meg személyes adatait harmadik felekkel marketing céljából az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül. Adatokat oszthatunk meg:

Fizetési feldolgozókkal Jogi hatóságokkal, ha törvény ezt megköveteli Szolgáltatókkal, akik üzleti működésünkben segítenek Adattárolás

Adatait biztonságosan tároljuk az Európai Unión belüli szervereken. Megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket alkalmazunk személyes adatainak jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, közzététel vagy megsemmisítés ellen.

Felhasználói Jogok

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében az alábbi jogok illetik meg:

Hozzáférési jog: Kérhet egy másolatot a rólunk tárolt személyes adatairól. Helyesbítési jog: Kérheti személyes adatainak helyesbítését, ha azok pontatlanok vagy hiányosak. Törlési jog: Kérheti személyes adatainak törlését, bizonyos jogi kivételek mellett. Feldolgozás korlátozásának joga: Kérheti, hogy ideiglenesen ne használjuk fel személyes adatait. Adathordozhatósági jog: Kérheti, hogy gépileg olvasható formátumban adjuk meg személyes adatait. Ellenállási jog: Ellenezheti személyes adatainak bizonyos célú használatát. Ezen jogok gyakorlásához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@intelligenta.eu e-mail címen.

Biztonsági Intézkedések

Különböző biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, beleértve az SSL titkosítást, tűzfalakat és biztonságos adatbázisokat, hogy megvédjük személyes adatait. Azonban nincs 100%-osan biztonságos adatátviteli vagy tárolási módszer, így nem garantálhatjuk az abszolút biztonságot.

Ezen Irányelvek Változásai

Időről időre frissíthetjük ezt az Adatvédelmi Irányelveket. A változásokat ezen az oldalon tesszük közzé, és ha jelentősek, e-mailben értesítjük Önt.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdése vagy aggodalma van ezen Adatvédelmi Irányelvekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

Intelligenta Europe OÜ
Tornimäe 7, Tallinn 10145, ÉSZTORSZÁG (Európai Unió)
E-mail: info@intelligenta.eu
Cégbejegyzési szám: 16811019
Európai Uniós adószám: EE102654723