Általános Szerződési Feltételek

Utolsó frissítés: 2023. szeptember 5.

Bevezetés

Üdvözöljük az Intelligenta Europe OÜ-nél („mi”, „minket”, „miénk”). Weboldalunk, az intelligenta.eu, arra törekszik, hogy képzéseket és konzultációs szolgáltatásokat nyújtson az Mesterséges Intelligencia (MI) hatékony használatával kapcsolatban. Weboldalunk és szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja, hogy megfelel az alábbi általános szerződési feltételeknek.

Cégünk a 16811019 szám alatt van bejegyezve, és bejegyzett irodánk a Tornimäe 7, Tallinn 10145, ÉSZTORSZÁG (Európai Unió) címen található. E-mailen keresztül a következő címen érhet el minket: info@intelligenta.eu.

Feltételek Elfogadása

Weboldalunk és szolgáltatásaink elérésével vagy használatával Ön elfogadja ezen Általános Szerződési Feltételek betartását. Ha nem ért egyet a feltételek valamely részével, akkor nem használhatja weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat.

Szolgáltatások

MI-hez kapcsolódó képzéseket és konzultációs szolgáltatásokat kínálunk. Minden szolgáltatás „ahogy van” és „amennyiben elérhető” alapon kerül nyújtásra. Nem vállalunk garanciát szolgáltatásaink pontosságával, megbízhatóságával vagy minőségével kapcsolatban.

Fizetések

Szolgáltatásainkért a fizetésnek előre, weboldalunkon elérhető fizetési módokon keresztül kell megtörténnie. Minden eladás végleges, és kivéve, ha Visszatérítési Szabályzatunkban kifejezetten szerepel, visszatérítést nem áll módunkban adni.

Felhasználói Magatartás

Ön elfogadja, hogy nem használja weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat olyan módon, ami törvénytelen, káros, vagy mások jogait sérti. Ez magában foglalja, de nem korlátozódik a következőkre:

  • Káros vagy törvénytelen anyagok továbbítása vagy közzététele
  • Más felhasználók zaklatása vagy fenyegetése
  • Szellemi tulajdonjogok megsértése
  • Jogosulatlan hozzáférési kísérletek rendszerünkbe

Szellemi Tulajdon

Weboldalunkon található minden tartalom, beleértve, de nem korlátozódva szövegre, képekre és kódra, vagy minket illet, vagy licenc alapján használjuk, és védett a szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogok által. Tartalmunkat nem használhatja, másolhatja vagy terjesztheti az anélkül, hogy erre tőlünk kifejezett engedélyt kapott volna.

Felelősség Korlátozása

A törvény által megengedett legteljesebb mértékben, semmilyen körülmények között nem vagyunk felelősek semmilyen károkért, beleértve, de nem korlátozódva közvetlen, közvetett, különleges, esetleges vagy következményes károkra, amelyek weboldalunk vagy szolgáltatásaink használatából vagy használhatatlanságából erednek.

Feltételek Módosítása

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezeket az Általános Szerződési Feltételeket. A változásokat ezen az oldalon tesszük közzé, és azok közzététele utáni weboldalunk vagy szolgáltatásaink további használata az új feltételek elfogadását jelenti.

Irányadó Jog

Ezen Általános Szerződési Feltételek az észtori és az Európai Unió jogszabályai szerint értelmezendők. E feltételekkel kapcsolatos vagy azokból eredő viták esetén az észtori bíróságok kizárólagos illetékessége érvényesül.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdése vagy aggodalma van ezen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

Intelligenta Europe OÜ
Tornimäe 7, Tallinn 10145, ÉSZTORSZÁG (Európai Unió)
Email: info@intelligenta.eu
Cégbejegyzési szám: 16811019
Európai Uniós adószám: EE102654723